U doet graag waar u goed én trots op bent:

  • ondernemen,
  • in control zijn,
  • verbeteren van de processen,
  • ontwikkeling van uw medewerkers.

Op weg naar certificering?

U wilt met uw bedrijf de volgende stap zetten, maar wie kan dat binnen uw bedrijf begeleiden? Uw afnemers stellen u vragen over uw bedrijfsvoering en mogelijke incidenten, maar de procedures en calamiteiten zijn niet vastgelegd! Doe ik het goed, ben ik in control? Het zou zomaar kunnen dat een interne audit, nieuwe inzichten oplevert.

Wij adviseren en begeleiden u waar nodig bij het invoeren of onderhouden van uw kwaliteitshandboek. Ook ontzorgen wij u bij het invoeren of optimaliseren van processen of verlagen van het aantal calamiteiten en de impact hiervan. En wij ondersteunen u bij organisatievraagstukken of met het trainen van uw medewerkers.

Wij helpen u graag met praktische en vakkundige tips op weg naar certificering

Zullen we eens praten?

Produceert of verwerkt u voedsel?

Wij hebben ervaring met normen in de voedselveiligheid als: FSSC22000, IFS, BRC, ISO22000 en GLOBALG.A.P. Tevens hebben wij ervaring met keurmerken als: Biologische: SKAL, Biocyclische-Veganlandbouw en PlanetProof.

Heeft u ondersteuning nodig om de groei van uw bedrijf te realiseren?

Wij kunnen u helpen uw organisatie op strategisch niveau verder te ontwikkelen, te stroomlijnen en uw medewerkers mee te laten groeien.

Hoe toont u aan dat uw organisatie de zaken op orde heeft?

Wij begeleiden u met onze pragmatische inzet naar ISO 9001 certificering.

Even bellen?