Over ons

Van boerderij tot vork is mij met de paplepel meegegeven. Opgegroeid op een akkerbouwbedrijf waar meewerken de normaalste zaak van de wereld is. Na mijn studie bedrijfskunde heb ik MKB en Agrarisch bedrijven geadviseerd. Sinds 2017 actief als zelfstandige in het begeleiden en ontzorgen van Agri & Food bedrijven met betrekking tot voedselveiligheid en organisatieontwikkeling.

Waarom ik Agri & Food bedrijven begeleid met onder andere voedselveiligheid en organisatie issues? Mijn enorme, misschien wel naïef, vertrouwen dat er veilig geproduceerd en verwerkt wordt in de keten van boer tot vork. Daarnaast wil ik er aan bijdrage dat u kunt aantonen dat u betrouwbare producten levert.

Soms zijn er achter de schermen in een organisatie andere stress situaties. Waar gewenst coach ik op het vlak van strategie en communicatie.

Mijn naam?  Claudia Hooiveld, getrouwd en moeder van 2 fantastische volwassen kinderen. In mijn vrije tijd mag ik heel graag wandelen in de natuur omdat dit mij rust en inzicht geeft. Met mijn pragmatische, coachende no-nonsens houding vind ik het enorm leuk om (on)gevraagd advies te geven en iedereen om mij heen te stimuleren zijn ambitie te bereiken.

Samenwerking met

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Om onze bedrijfscontinuïteit te borgen doen wij, indien nodig, een beroep op ons netwerk van (kwaliteits)adviseurs.

Contact

Reestdal 24, Emmeloord
Profielfoto

“Ik ondersteun Food & Agri bedrijven zodat u aantoonbaar, betrouwbare producten levert. Dit realiseer ik door mijn methodieken ter beschikking te stellen zodat u, uw ambities realiseert en verder uitbouwt.”

Slogan-400